Prefab betonnen wandelementen

Bouwen met prefab beton;
De duurzame, efficiënte en esthetische keuze binnen de bouw.

Het gebruik van prefab beton elementen in de bouw heeft verschillende voordelen. Naast de gewaarborgde kwaliteit van de prefab elementen,  zijn er meerdere aspecten te benoemen. De elementen worden geproduceerd in speciaal daarvoor ingerichte fabrieken, bij een constante temperatuur en luchtflow,waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. Andere voordelen zijn: Duurzaam, efficient en esthetisch.

LG Products Betonwanden

 

Duurzaamheid;

De door LG Beton geproduceerde prefab beton elementen hebben een hoge isolatiewaarde door gebruik te maken van een gepatenteerd systeem om zogenaamde koude bruggen te voorkomen.


Efficiëntie;

De prefab betonelementen worden “kant en klaar” aangeleverd op de bouwplaats. De snelheid van bouwen neemt hiermee enorm toe. Bijkomend voordeel van de geïsoleerde wandpanelen is dat de binnenwand gepolierd of glad afgestreken aangeleverd kan worden, waardoor binnen afwerking tot een minimum kan worden beperkt.


Esthetisch;

Over smaak kan getwist worden, maar de tijd dat beton een grijze uitstraling heeft, is voorbij. De prefab beton elementen van LG Beton kunnen worden geleverd in verschillende afwerkingsvormen. Of het nu gaat om een bakstenen (strip) uiterlijk, een gladde afwerking, of gekleurd beton, u bepaalt het uiterlijk van uw gebouw.

Toepassing;

De certificaten kunnen op de website geconsulteerd worden.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

Contacteer mij

Klik hier

Nieuw: Digitale LG Beton brochure

Digitale LG Beton brochure

lees meer »