Over LG Beton

Steeds meer bedrijven beslissen om verschillende bedrijfsprocessen te outsourcen. Om aan deze vraag te beantwoorden werd LG-Beton opgericht. Wij produceren en leveren prefab betonpanelen.

LG Products N.V. werd in de jaren 60 opgericht en is geëvolueerd tot een moderne KMO die ongeveer 180 mensen tewerkstelt. Deze is recent opgesplitst in LG Beton, prefab beton productie en Meco Metal, staalconstructies.

Op onze sites in Oudsbergen en Bree produceren wij hoofdzakelijk wandpanelen in prefabbeton (zowel gladde panelen, silexpanelen als panelen met steenstrips) en dit zowel voor de industriebouw, agrarische bouw als hippische bouw. Onze producten worden voornamelijk geleverd aan aannemers in Vlaanderen, Zuid Nederland, Noord Frankrijk en West Duitsland.

Met onze prefab wandpanelen willen wij voor u een meerwaarde betekenen door op maat gemaakte en kwaliteitsvolle oplossingen te bieden. Daarom denken wij graag samen met u om een kwaliteitsvolle en meest economische oplossingen te vinden voor uw project.

Omdat we een perfect product willen afleveren, blijven we investeren in ons eigen productieapparaat. Dit maakt het mogelijk om topkwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Bijkomend voordeel is de heel korte doorlooptijd, waardoor u niet lang op uw product hoeft te wachten. Onze geavanceerde machines en vakbekwame mensen vormen een krachtige combinatie, en dit laat ons toe om snel in te spelen op uw vraag.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

Contacteer mij

Klik hier

Nieuw: Digitale LG Beton brochure

Digitale LG Beton brochure

lees meer »