Staalconstructies

 

LG-Products beschikt over een onmiskenbare ervaring in het berekenen, produceren en monteren van gespecialiseerde staalconstructies.

Dit vertaalt zich in een brede waaier aan specialismen zoals utiliteitsbouw, productiehallen, 3D structuren, parkeergarages, kantoorgebouwen, podiumbouw, staal - beton, gevelstructuren, woningbouw, …

Staalconstrucies LG Products

De staalconstructies worden getekend d.m.v. CAD Cam programma’s. Deze tekenpakketten zorgen voor de NC files voor het aansturen van de numeriek gestuurde machines. Dit garandeert een perfecte uitvoering op maat. Wij zijn gecertificeerd volgens CE Kenmerkingsmethode conform EN 1090. U kunt dit certificaat hier downloaden. Onze lassers zijn gecertificeerd volgens de norm EN287-1 en zorgen voor gladde en esthetisch verzorgde lasnaden die voldoen aan de strengste Duitse keuringsvereisten. De constructie wordt gestraald met staalgrid tot een zuiveringsgraad SA 2.5 en kan na het lassen geverfd worden in eigen atelier, of elders gegalvaniseerd.  

Voor de profielen wordt er steeds gebruik gemaakt van nieuw en eerste keus handelsstaal, volgens de norm EN10025, tenzij anders gevraagd.

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

Contacteer mij

Klik hier

Nieuw: Digitale LG Beton brochure

Digitale LG Beton brochure

lees meer »